Pangasius pe pat de legume

de Julie in Pangasius, 24 Iun 2010 | 10041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file pangasius
  • un dovlecel mai mic
  • un morcov
  • o telina mica
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri suc de rosii
  • patrunjel
  • sare, piper
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 50 ml vin alb (sau apa)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pe pat de legume:

Pregatim mai intai patul pestelui :) Spalam si curatam legumele. Dovlecelul,morcovul,telina si ardeiul le taiem fasii. Ceapa o taiem pestisori. Usturoiul felii subtiri.

Calim legumele ,6-8 minute,in putin ulei. Amestecam usor. Adaugam sucul de rosii si potrivim gustul cu sare si piper.

Fileul de peste il spalam si il scurgem bine de apa. Il condimentam cu sare si piper apoi il taiem in bucati mai mici.

Rasturnam amestecul de legume intr-o tava ,repartizam bucatile de peste deasupra. Adaugam vinul si introducem tava la cuptor pentru 20-25 minute.

Servim preparatul in stare calda ,cu patrunjel verde deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fish fingers - magia bucatariei americane